Sdílet:
Informaci o ceně Vám rád předá realitní makléř.
v ceně nejsou zahrnuty náklady na dokončení interiérů

Popis

Prostorný rodinný dům v kontaktu s přírodou a dobrou dostupností do Litoměřic, jehož interiér může být dokončen dle Vašich představ.

Popis nemovitosti

Nový, velký, moderní, s prostornou garáží, dvěma koupelnami, terasou, balkonem, návštěvní místností, úložnými a skladovacími prostory i velkou zahradou… To je jen pár vlastností, které Vás zaujmou na první pohled. A navíc, chcete-li bydlet v blízkosti přírody a zároveň blízko veškeré občanské vybavenosti, bude tato nabídka právě pro Vás.

K prodeji nabízíme samostatně stojící rodinný dům o dispozici 7+kk na pozemku o velikosti 1323 m2.  Dům bude dokončen a kolaudován  s tím, že veškeré interiérové prvky mohu být dokončeny dle Vašich požadavků a představ. Stavba byla prováděna s citem a veškerou péčí rodinnou firmou, ve které měl dům totiž původně zůstat. Preciznost a kvalita je vidět ve všech detailech a provedení. Nad garáží s dvěmi parkovacími místy je schodištěm přístupný prostor o ploše 44m2, který lze využít pro skladování nebo předělat na pracovnu, dílnu či jinou technickou místnost.

Technické parametry

Technologie a materiály nejsou všechno, ale na komfort bydlení a Vaše budoucí pohodlí, ale i náklady budou mít velký vliv. V tomto případě se skutečně na ničem nešetřilo. Rodinný dům je postaven na základové desce se základovými pasy. Svislé konstrukce jsou vyzděny z pálených cihel Heluz a navíc zatepleny 25cm vrstvou. Krovy jsou vyztuženy železnými nosníky, krytina je z pálených tašek Tondach a stropní tepelná izolace je položena ve dvou vrstvách v celkové tloušťce 40cm. Plastové dveře i okna s trojsklem a venkovními, dálkově ovládanými roletami v antracitové barvě jsou značky Velux, garážová vrata Hörmann. Určitě oceníte také teplovodní podlahové vytápění v celém domě, které spolu s ohřevem vody zajistí tepelné čerpadlo Buderus. Velmi příjemně bude po vymalování působit stříkaná sádrová omítka. Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu (220 i 380V) i plyn. Odpad je řešen ČOV.

A to nejlepší nakonec. Celá nemovitost je připravena na Chytrou domácnost od společnosti Loxone. Vše můžete ovládat odkudkoliv a kdykoliv prostřednictvím mobilní aplikace. Automatizace se postará o rutinní chod domácnosti. Vy už si jen můžete hrát s osvětlením, teplotou v místnostech, stahováním žaluzií apod.

Měsíční náklady na provoz rodinného domu jsou dle projektové dokumentace kalkulovány na cca 6000 Kč, samozřejmě pak bude záležet na Vaší reálné spotřebě.

Lokalita

Obec Žitenice se svými cca 1600 obyvateli leží na jižním úpatí CHKO České středohoří, tři kilometry od města Litoměřice. Lokalita je označována jako jedno z nejteplejších míst a právě díky teplému podnebí se tu daří ovocným stromům i vinné révě. Výstava „Zahrada Čech“ se pořádá 2 km odsud. Řeka Labe, památka Terezín, zřícenina hradu Kamýk, Doerellova vyhlídka, Krkavčí skála, rozhledna Varhošť, hrad Panna, Kalich to vše naleznete v blízkém okolí. Další kulturní, společenské i sportovní aktivity a občanskou vybavenost vč. školek, škol obchodů, kaváren, restaurací apod. nabízí město Litoměřice. Výborná je i dopravní dostupnost díky 13 minut vzdálené D8.

Zajímají Vás další informace? Zavolejte, napište, nebo se rovnou přijďte podívat.

Lokalita

Parametry

Poloha objektu
samostatný
Užitná plocha
257
Počet podlaží
2
Velikost - počet pokojů
5 a více pokojů
Podlahová plocha
291
Plocha pozemku
1323
Typ domu
patrový
Typ budovy
cihlová
Stav budovy
novostavba
Zastavěná plocha
195
Plocha parcely
1323
Plocha balkonu
5,3
Plocha teras
24
Rok kolaudace
2022
Další nebytové prostory
dvojgaráž, přístřešek
Umístění objektu
okraj obce
Plocha zahrady
1128
Typ komunikace
asfaltová
Topení
lokální - plynové
Doprava
dálnice, silnice, autobus
Elektřina
230 V, 380 V
Voda
dálkový vodovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Plyn
plynovod
Občanská vybavenost
škola, školka

Náhled plánů